Ingrediente:
1. Carnea tocată se amestecă cu pesmetul și pătrunjelul tocat și, cu mâinile trecute prin apă rece, se modelează chiftele.
2. Ceapa mărunt tocată se pune la călit 3 minute, în ulei și, când s-a înmuiat, se adaugă chiftelele. Se lasă să se rumenească.
3. Se pun sucul de roșii, sare și piper, se acoperă și se lasă la fiert 30 de minute.
4. Cu 10 minute înainte de a fi gata chiftelele se pun și pastele la fiert conform indicațiilor de pe pachet. Se scurg și se aduc la masă cu chiftelele în sos.
Sursa foto:Northfoto/Colorise
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri