Ingrediente pentru chifle umplute cu piept de pui:

● 4 chifle

● 1/2 piept de pui fiert
● 4 linguri ciuperci feliate
● 2 legături ceapă verde
● 1/2 legătură mărar
● 4 felii brânză topită
● 100 ml smântână de gătit
● o lingură unt

● sare ● piper

1. În unt topit se pun la călit ceapa tocată, carnea tăiată cuburi mici și apoi se adaugă ciupercile.
2. Se lasă 10 minute pe foc, amestecând, se toarnă smântâna, se mai lasă un clocot și se trage vasul deoparte. Se pune
mărarul, se potrivește de sare și piper.
3. Chiflelor li se taie un căpăcel și se scobesc de miez. Miezul se amestecă puțin cu ciupercile și carnea.
4. Se umplu chiflele cu amestecul de carne, se așază câte o felie de brânză topită și se dau la cuptor 10 minute.

Mai avem aici o rețetă delicioasă de chifle umplute!

Sursa foto:Shutterstock