Ingrediente:
Pentru garnitură:
1. O formă rotundă cu pereții detașabili se tapetează cu hârtie de copt și se pune amestecul de biscuiți mărunțiți, nucșoară și unt topit. Se dă la rece.
2. Se bate brânza, apoi se pun zahărul și făina, ouăle, unul câte unul, și esența de vanilie. La final, se toarnă frișca lichidă.
3. Se pune amestecul peste baza de biscuiți și se lasă la cuptor pentru 55 de minute.
4. Se scoate apoi cheesecake-ul din cuptor și se lasă să se răcească complet în forma de copt. Apoi se scoate.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri