Ingrediente:

  • 125 g biscuiţi sfărâmicioşi
  • 85 g unt
  • o lingură amidon
  • 3 ouă
  • 680 g cremă de brânză sau brânză de vaci
  • 200 g zahăr
  • 160 ml suc de lămâie verde
  • o lingură coajă de lămâie verde
  • puţin colorant verde
  • 1. Se topeşte untul şi biscuiţii se mărunţesc, apoi se amestecă bine cu untul şi se pun pe fundul unei forme. Se îndeasă bine în forma pentru cheesecake şi se dă la frigider.
    2. Crema de brânză, zahărul, coaja de lămâie şi amidonul se amestecă.
    3. Se pun ouăle amestecând după fiecare şi apoi se adaugă sucul de lămâie şi colorantul.
    4. Se toarnă amestecul în forma scoasă de la frigider şi se dă la cuptor să se coacă timp de o oră. Apoi se lasă 30 de minute în cuptor, cu uşa cuptorului deschisă. După, răcire acest cheesecake se mai lasă 8 ore la frigider.

    Sursa foto:Shutterstock

    Daca vrei si alte sortimente, incearca si aceste delicioase retete cheesecake