► Ingrediente
► 3 ouă
► 100 g făină
►un plic praf de copt
►80 ml ulei
►120 ml lapte
►100 g caşcaval ras
►un ardei gras verde
►2 ardei graşi roşii
►150 g brânză feta
►50 g măsline verzi feliate
►sare

► Preparare:
1. Într-un vas, se amestecă ouăle, făina, praful de copt şi sarea. Se adaugă treptat uleiul şi laptele şi apoi caşcavalul ras. Se amestecă bine toate ingredientele.
2. Se adaugă brânza tăiată cubuleţe, măslinele feliate, şi un ardei gras verde şi unul roşu tăiaţi bastonaşe. Se amestecă din nou aluatul, omogenizând toate ingredientele.
3. Se varsă aluatul într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt, se aşază deasupra un ardei roşu tăiat fideluţă şi se dă la cuptor pentru 45 de minute.