Ingrediente
1. Făina se pune într-un vas și
se face un gol în care se adaugă
praful de copt, ouăle, uleiul,
laptele, sare și piper.
2. Se amestecă și, după ce
aluatul a devenit omogen, se
pune cașcavalul ras.
3. Se adaugă cârnații chorizo
tăiați în bucățele, mărarul tăiat
mărunt, se amestecă și se
toarnă într-o formă de copt
unsă cu unt.
4. Se dă la cuptor pentru o oră
și apoi se lasă să se răcească
în tavă.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Gigi Becali: „Prima nevastă este dar, a doua este milă, te lasă Dumnezeu, că tu eşti vagabond, să o laşi pe prima, să o iei pe a doua, din milă pentru tine te iartă, dar a treia se zice că este…”
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri