Ingrediente:
1. Se mixează pe rând zahărul cu ouăle, timp de 5 minute, apoi se adaugă untul moale, praful de copt, laptele și făina, amestecând bine după fiecare ingredient.
2. Jumătate din aluat se toarnă într-un alt vas. Se adaugă cacaua într-o parte a aluatului și se amestecă.
3. Se toarnă alternativ cele două compoziții în tava de chec unsă cu unt. Se lasă la cuptor maximum 45 de minute, se scoate din tavă și se lasă la răcit.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a aflat! Cine e designerul care a creat rochia criticată a lui Carmen Iohannis
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri