Ingrediente
Pentru tavă:
1. Dovleceii se trec prin răzătoarea
cu ochiuri mari şi se lasă
10 minute să-şi lase apa.
2. Şunca şi ceapa se taie mărunt
şi apoi se amestecă cu dovleceii
bine scurşi.
3. Se bat ouăle cu sare şi piper
şi apoi se amestecă cu restul ingredientelor.
Se pune şi mărarul
fin tocat.
4. Se toarnă amestecul într-o
tavă unsă cu ulei şi tapetată cu
făină, se nivelează şi se ţine la
cuptor pentru 35 minute. Se
lasă să se răcească în tavă şi
apoi se taie.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri