Ingrediente:
►4 ouă
►150 g zahăr pudră
►150 g unt
►225 g făină
►200 g stafide
►o lingură praf de copt
►o lămâie
1. Stafidele se pun pe foc cu sucul de la lămâie strecurat şi se încălzesc puţin fără a le lăsa să fiarbă.
2. Untul cu zahărul se amestecă până ce se obţine o cremă spumoasă, în care se adaugă ouăle, unul câte unul.
3. Se pun coaja rasă de lămâie, făina, praful de copt şi stafidele. Se amestecă şi se toarnă aluatul într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt. Se coace
20 de minute la foc mare şi apoi la foc mediu alte 30 de minute.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ireal! Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC? Profesoara, reacție publică după ce a aflat rezultatele
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri