Ingrediente
1. Se topeşte untul la foc mic şi apoi se amestecă bine cu zahărul.
2. Se adaugă ouăle, se mixează, se toarnă laptele și esența de vanilie, se mixează din nou apoi se adaugă făina amestecată în prealabil cu praful de copt. Se obţine un aluat omogen.
3. Se curăţă perele, se taie cuburi şi se adaugă în aluat.
4. Se pune amestecul într-o formă unsă şi tapetată cu hârtie de copt, dacă este formă de metal. Se lasă 35 de minute la cuptor.
Sursa foto: Shutetrstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri