Ingrediente
1. Portocala se răzuie de coajă
și se curăță, iar pulpa se taie
cuburi mici care se lasă la scurs.
2. Ouăle se bat cu zahărul și
apoi se adaugă smântâna și
coaja de portocală rasă.
3. Se adaugă făina amestecată
cu praf de copt, se toarnă
puțin câte puțin untul topit și
se omogenizează.
4. Se adaugă caisele tăiate
mărunt, stafidele și cuburile
de portocală amestecate cu o
lingură de făină. Se toarnă în
tava unsă cu unt și se coace
45 de minute. Se lasă să se
răcească în tavă și apoi se taie.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ce a făcut Mădălina Ghenea la Cannes? I-a lăsat pe toți cu gura căscată! S-a întâmplat chiar în gală! FOTO
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri