► Ingrediente
► 4 bucăţi ceafă de porc
►2 ardei capia
►un ardei iute roşu
►sare
►piper
►o ceapă mare roşie
►2-3 linguriţe ulei de măsline
►50 g unt
►2-3 linguriţe coniac
►400 g ciuperci
►2-3 crenguţe rozmarin
►cimbru
► Preparare:
1. Se condimentează bucăţile de ceafă cu sare, piper şi rozmarin. Se ung cu puţin ulei şi se stropesc cu coniac.
2. Separat, se curăţă ciupercile, se spală şi se taie bucăţi. Ceapa se taie solzişori şi se căleşte în tigaia cu puţin ulei. După ce a căpătat luciu, se adaugă ardeiul capia feliuţe şi ciupercile. Se presară sare, cimbru şi se pune ardeiul iute. Se lasă să se înmoaie la foc potrivit.
3. Se încinge grătarul, se unge cu grăsime şi se rumenesc feliile de ceafă. Se servesc cu soteul de ciuperci şi cu rozmarin.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri