► Ingrediente
► 800 g ceafă de porc
► 5-6 căţei usturoi
► rozmarin
► o ceapă roşie
► 8-10 cartofi roşii
► piper măcinat
► sare grunjoasă
► 150 -250 ml vin alb sec
► o linguriţă boia dulce
► 2-3 linguri ulei de floarea-soarelui
► Preparare:
1. Se împănează bucata de ceafă cu usturoi, rozmarin şi fâşii de ceapă roşie. Se presară sare, piper, boia şi rozmarin tocat mărunt. Se stropeşte cu vin şi se lasă la macerat 1-2 ore. Se scoate, se aşază în tavă şi se coace la 180°C.
2. Separat, se spală cartofii cu coajă cu tot şi se pun să fiarbă în apă cu sare. După ce au fiert, se scot şi se răcesc. Se curăţă, se taie cubuleţe şi se perpelesc în ulei. Se pune şi usturoiul tăiat mărunt. Cartofii tărăneşti se servesc cu ceafa de porc condimentată.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a aflat! Unde e acum Prințesa Lia? S-a dus special în această țară! A comunicat cu Prințul Paul? Detalii ieșite la iveală
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri