Ingrediente: ● 450 g pulpă de vițel ● 2 cepe ● 4 morcovi ● 3 linguri ulei ● 2 căței usturoi ● sare ● piper ● câteva fire pătrunjel, pentru servit
Mod de preparare: 1. Ceapa curățată, spălată și tăiată mărunt se pune la călit în ulei. Se presară cu sare și, când s-a înmuiat, se adaugă carnea. 2. Se lasă să-și schimbe culoarea, se toarnă apă și se lasă la fiert 30 de minute. 3. Se pun morcovii, curățați și tăiați fâșii, usturoiul feliat, se adaugă apă și se lasă să fiarbă încă 30 minute. Se potrivește gustul de sare și piper și se servește cu pătrunjel.
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A aflat că soțul ei o înșală așa că s-a dus la amantă să-i ceară socoteală! Ce i-a spus amantei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri