Ingrediente:

  • 8 cartofi mari
  • 2 ardei grași roșii
  • 50-70 g cașcaval afumat
  • 20 g unt topit
  • sare
  • piper
  • frunze proaspete busuioc
  • 1. Cartofii bine spălați se pun la fiert în apă
    cu puțină sare și se lasă 30 de minute.
    2. Apoi, după ce s-au răcit puțin, li se taie
    un capac și se scobesc cu grijă.
    3. Miezul cartofilor se amestecă bine cu
    ardeii spălați, curățați și tăiați cubulețe și
    cașcavalul tăiat la fel.
    4. Se umplu cartofii, se așază într-un vas de
    cuptor, se presară sare și piper, se stropesc
    sau se ung cu unt pe partea care are coajă
    și se lasă la cuptor 10 minute. Se servesc cu
    busuioc proaspăt.

    Sursa foto:Shutterstock