Ingrediente
1. Cartofii foarte bine spălați se pun la fiert în apă. Odată fierți, li se taie un capac și se scoate miezul care se amestecă cu unt, jumătate din cantitatea de cașcaval și sare și piper după gust.
2. Pieptul de porc se rumenește ușor în tigaie fără ulei. Cartofii scobiți se ung la exterior cu ulei și se așază în tavă.
3. Se pune amestecul de cartofi cu unt și cașcaval, deasupra se așază câte o felie de bacon, se repartizează restul cașcavalului. Se lasa la cuptor 10 minute. Se aduc la masă cu ceapă verde.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri