Ingrediente
1. Cartofii tăiaţi felii subţiri se pun la fiert în lapte cu smântână, usturoi, un praf de sare şi piper.
2. Se lasă 20 de minute pe foc amestecând din când în când pentru a evita prinderea laptelui.
3. Într-un vas de cuptor se așterne un prim strat de cartofi, apoi unul de bacon şi se acoperă cu restul cartofilor.
4. Se toarnă laptele în care au fiert cartofii, se presară caşcaval şi piper şi se lasă la cuptor pentru 20 de minute.
Sursa foto: Shutterstock
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri