Ingrediente:
- o cutie cannelloni
- 3 felii piept de pui
- un galbenuș
- o ceapă
- 3 linguri smântână
- 2 linguri cașcaval
- 3 linguri ulei
- sare
Pentru sos:
- 300 ml suc de roșii
- o lingură muguri de pin
1. Ceapa tocată se pune la călit în ulei și, după ce s-a înmuiat, se adaugă puiul tăiat cubulețe cât mai mici. Se presară sare și se lasă pâna ce îsi schimbă culoarea.
2. Se trec ceapa și carnea prin mașina de tocat și apoi se adaugă gălbenușul, smântâna și o lingură de cașcaval.
3. Se umplu tuburile de cannelloni și se așază într-o tavă de cuptor.
4. Se toarnă sucul de roșii și se lasă 35 de minute la cuptor, apoi se scoate tava, se presară restul de cașcaval și mugurii de pin peste cannelloni și se mai lasă 5 minute la cuptor.
Sursa foto: Northfoto/Colorise
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_f060f56b28c28891faa539ced393819f.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a făcut de râs! I-a alunecat rochia și a pățit rușinea pe covorul roșu! Vedeta a ajuns subiectul de bârfă al tuturor
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri