Ingrediente
Pentru servit:
1. Într-un vas, se amestecă tocătura de pui cu pesmetul, ceapa verde, brânza, mărarul și sare, dacă mai trebuie.
2. Se modelează 4 chiftele mari care se pun la frigider pentru 30 de minute. Între timp, se poate prepara sosul din iaurt și se taie dovlecelul rondele, care se presară cu sare.
3. Tava mare a aragazului se stropește cu foarte puțin ulei, se pun chiftelele și rondele de dovlecei.
4. Se dă tava la cuptor pentru 20 de minute. Se servesc între chifle, cu sos de iaurt.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cristina Bălan, umilită într-o parcare pentru cei cu handicap. Ce s-a intamplat? Micuții ei erau de față
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri