Ingrediente
Pentru servit:
1. Într-un vas, se amestecă tocătura de pui cu pesmetul, ceapa verde, brânza, mărarul și sare, dacă mai trebuie.
2. Se modelează 4 chiftele mari care se pun la frigider pentru 30 de minute. Între timp, se poate prepara sosul din iaurt și se taie dovlecelul rondele, care se presară cu sare.
3. Tava mare a aragazului se stropește cu foarte puțin ulei, se pun chiftelele și rondele de dovlecei.
4. Se dă tava la cuptor pentru 20 de minute. Se servesc între chifle, cu sos de iaurt.
Sursa foto: Shutterstock
PARTENERIATE
Redactia.ro
Faima, bat-o vina! Pamela din Dallas nu mai arăta deloc așa! Actrița (71) s-a transformat total după ce a renunțat la actorie
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)