Ingrediente pentru budincă de portocale cu mango:

● 2 portocale

● 4 mango

● 300 ml apă

● 100 g zahăr

● o lingură granule gelatină
● 60 ml frișcă lichidă

Pentru servit:

● 50 g ciocolată

● frunzulițe de mentă

1. Fructele de mango se curăță și se pun în blender cu sucul celor două portocale.
2. Se pune 150 ml apă la fiert și când dă în clocot se pune zahărul, se amestecă pentru
dizolvare. Se trage de pe foc, se adaugă și restul de apă, frișca lichidă și apoi gelatina și se
amestecă bine.
3. Se adaugă amestecul de mango și suc de portocală și se omogenizează.
4. Se repartizează în formele de servit și se lasă să se răcească. Se servește cu ciocolată rasă deasupra și frunze de mentă proaspătă.

Și după budinca asta cu portocale și mango și faceți și budinca de lămâie!