Ingrediente
Pentru decor:
1. Se încălzesc 4-5 linguri de smântână pentru frişcă şi se dizolvă gelatina înmuiată în prealabil în apă rece.
2. Apoi, gelatina se adaugă în piureul de zmeură.
3. Se bate restul de smântână cu zahărul şi apoi se bat albuşurile spumă.
4. Se amestecă frişca cu piureul cu gelatină, gălbenuşurile, lichiorul şi se adaugă spuma de albuş. Se toarnă amestecul într-o formă şi se lasă la frigider pentru 4 ore- după 4 ore se obține cea mai bună budincă bavareză!
5. Se decorează cu fructe proaspete și frunzulițe de mentă.
Sursa foto: Shuuterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ce s-a ales de sotul Israelei? Liviu Arteni si-a schimbat viata! Ce a ajuns sa faca? Tot gratie Israelei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri