► Ingrediente
► o pâine
► 4 roșii
► 6 căței usturoi
► 3-4 frunze busuioc
► un dovlecel cu coaja verde
► sare
► piper
► cimbru uscat și măcinat
► 250 g gorgonzola
► Preparare:
1. Se curăță, se spală și se taie dovleceii cubulețe. Se călesc în puțin ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
2. Separat, se spală roșiile, se taie cubulețe, se macină usturoiul și se amestecă cu roșiile și cu dovleceii după ce s-au răcit.
3. Pâinea se taie felii potrivite și se aranjează în tava tapetată cu hârtie de copt. Se așază feliile de gorgonzola și se lasă să se rumenească la cuptor. Cu 4-5 minute înainte de a opri focul, se pune amestecul de dovlecei cu roșii. Se ornează cu busuioc.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ireal! Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC? Profesoara, reacție publică după ce a aflat rezultatele
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri