Ingrediente:
Preparare:
1. Se amestecă făina, sarea,
chimenul și praful de copt.
2. Oul se bate și se amestecă
apoi cu lapte și unt topit. Se
toarnă în făină.
3. Se taie mărunt ardeii, roșiile
uscate, șunca și brânza feta și
se adaugă peste amestecul cu
făină, amestecând ușor.
4. Se pune aluatul în formele de
copt, se așază pe fiecare brioșă două
ace de rozmarin, și apoi se coc 30 de
minute.
Sursă foto:Shutterstock
PARTENERIATE
Redactia.ro
Vă mai amintiți de Lila din ”Vacanța Mare”? Ce s-a ales de ea? Drama neștiută a actriței
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)