Ingrediente:
Preparare:
1. Se amestecă făina, sarea,
chimenul și praful de copt.
2. Oul se bate și se amestecă
apoi cu lapte și unt topit. Se
toarnă în făină.
3. Se taie mărunt ardeii, roșiile
uscate, șunca și brânza feta și
se adaugă peste amestecul cu
făină, amestecând ușor.
4. Se pune aluatul în formele de
copt, se așază pe fiecare brioșă două
ace de rozmarin, și apoi se coc 30 de
minute.
Sursă foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri