Ingrediente: ● un ou ● 50 g unt ● 100 ml lapte bătut ● 150 g zahăr pudră ● 120 g făină ● 2 linguri cacao ● o linguriță praf de copt ● un praf de sare ● 50 g fulgi de ciocolată
Pentru decor: ● frișcă ● decorațiuni din zahăr
Mod de preparare: 1. Într-un vas se amestecă făina cu cacaua, praful de copt și praful de sare. 2. Separat, se freacă oul cu zahărul pudră, untul și laptele bătut, apoi se adaugă treptat făina, amestecată cu praful de copt, cacaua și sarea. Când s-a obținut un aluat omogen, se adaugă fulgii de ciocolată. 3. În forma de copt brioșe, se așază coșulețele pentru brioșe, în care se toarnă aluatul, umplându-le trei sferturi. Se dă tava cu brioșe în cuptorul preîncălzit. Sunt gata când trec proba scobitorii. 4. Se scot, se lasă să se răcorească, apoi se ornează cu frișcă și decorațiuni din zahăr, în funcție de preferințe.
Redactia.ro
S-a tatuat peste tot timp de 5 ani. Chiar și în ochi! Cum arăta tânăra înainte? Era o adevărată frumusețe
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)