Ingrediente:
1. Se pun stafidele la înmuiat în apă caldă
și se lasă timp de 15 minute.
2. Se amestecă făina cu praful de copt,
sarea și zahărul.
3. Separat, se bate oul cu lapte și se
adaugă untul topit. Apoi se toarnă peste
amestecul de făină.
4. Se adaugă stafidele bine scurse, se
amestecă și se toarnă aluatul în forme, se
presară deasupra fulgii de ovaz și se coc aproximativ 25 de minute.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri