Ingrediente pentru brioșe cu piersici:
● 200 g făină
● 3 piersici foarte coapte
● 75 g zahăr
● 3 ouă
● 100 ml lapte
● 80 g unt topit
● un plic zahăr vanilat
● un plic praf de copt
● zahăr pudră pentru servit
1. Se spală piersicile, se curăță de sâmburi și de coajă și se taie rondele mai mari.
2. Ouăle se mixează cu zahărul, se adaugă făina, praful de copt și zahărul vanilat.
3. Se pun untul topit și răcorit, laptele și se amestecă bine.
4. Se toarnă aluatul în formele de copt unse cu unt,iar în mijloc se pune câte o rondelă de piersică. Se lasă
20 de minute la cuptor sau până se umflă și se rumenesc frumos pe deasupra. Se servesc cu zahăr pudră.
Vezi și varianta asta de briose de post!
S-ar putea să vă placă și…
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cum arată femeia care și-a lăsat barba să crească! Toți se uită lung la ea! FOTO
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri