Ingrediente
1. Untul şi zahărul se pun la foc mic să se topească şi apoi se toarnă într-un vas să se răcească.
2. Oul se bate ca pentru omletă şi se adaugă peste untul răcorit, se amestecă energic, se pun făina, praful de copt, sarea, scorţişoara, nucşoara şi se toarnă progresiv laptele. Se amestecă cu telul.
3. Se toarnă aluatul în formele de brioșe care se umplu pe trei sferturi și se aşază fructele tăiate.
4. Se coc 25 de minute şi se scot din forme imediat după coacere.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ce s-a ales de sotul Israelei? Liviu Arteni si-a schimbat viata! Ce a ajuns sa faca? Tot gratie Israelei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri