► Ingrediente
► 125 g caşcaval
►100 g brânză
►un piept de pui marinat
►2 ouă fierte
►4 ouă crude
►o legătură pătrunjel
►cimbru
►sare
►piper
►75 g unt
►200 ml lapte
►350 g făină
►un vârf cuţit praf de copt stins în zeama de la o lămâie
► Preparare:
1. Se taie caşcavalul, brânza, pieptul de pui şi ouăle fierte cubuleţe, de aceeaşi mărime.
2. Separat, se freacă untul spumă, se adaugă ouăle unul câte unul, laptele, praful de copt, sare, piper şi făină. Se încorporează împreună cu ingredientele tăiate şi, la final, se presară verdeaţa tocată mărunt şi cimbrul. Se toarnă compoziţia în formele tapetate cu unt şi pesmet.
3. Se bagă în cuptor şi se coc la 150°C. Se servesc ornate cu pătrunjel.
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Vedete
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Horoscop