► Ingrediente
► 300 g fasole albă boabe mici
►un litru borș
►un piept de pui
►3 morcovi
►3 cepe
►2 ardei
►sare grunjoasă
►o legătură pătrunjel
►2-3 fire leuștean
► Preparare:
1. Se opărește pieptul de pui. Se lasă în apă clocotită câteva minute și apoi se scoate și se fierbe în apă cu 1-2 lingurițe de sare. Când apare spuma, se curăță. După ce s-a limpezit zeama, se pun zarzavaturile tocate, iar carnea se taie cubuleţe care se adaugă înapoi în oală.
2. Fasolea se alege și se opărește. După ce a fiert, se scurge. Se clocotește și borșul cu 2-3 frunze de leuștean.
3. După ce au fiert legumele și carnea, se adaugă borșul și fasolea și se mai dă în 2-3 clocote. Se servește cu pătrunjel.
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_8fe77980b4447a14b8f7f9af437941f1.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_102866672ded3956ae42189934e978be.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_04424003f6f5781138c481805cdc05f5.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)