► Ingrediente
► 8 aripi de pui
►o ceapă
►o rădăcină pătrunjel
►un morcov
►o felie dintr-o rădăcină de ţelină
►un ardei gras roşu
►4 cartofi
►o lingură ulei
►2-3 gheme tăieţei
►un litru borş
►câteva fire  pătrunjel
►sare

► Preparare:
1. Legumele se toacă mărunt, morcovul se dă pe răzătoare şi se pun toate să se călească puţin în ulei, în oala de fiert ciorba.
2. Apoi, se toarnă apă, se po-triveşte gustul de sare şi se lasă la fiert aproximativ 15 minute. După acest timp, se pun aripile curăţate şi pârlite, se mai adaugă apă şi se lasă la fiert 15 minute.
3. După aceea, se toarnă borşul fiert separat, se pun tăieţeii şi se mai lasă la fiert 10 minute. Se stinge focul şi se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.