Ingrediente
1. Carnea se pune la fiert în apă cu sare şi se ia spuma.
2. După ce spuma nu se mai formează, se adaugă legumele curățate și tăiate cubulețe.
Se lasă la fiert şi, între timp, separat, se dă borşul într-un clocot.
3. După ce carnea şi legumele s-au fiert, se acreşte cu borş, după gust, se verifică de sare, se pune verdeaţa
şi se trage de pe foc. Se acoperă cu un capac şi se lasă 10 minute înainte de a aduce borşul de porc la masă.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri