Ingrediente
Pentru servit:
1. Toate ingredientele se pun într-un vas şi se amestecă până se obține un aluat omogen.
2. Apoi, se întinde aluatul într-o foaie nu mai groasă de 5 milimetri.
3. Se decupează biscuiți cu diferite forme şi se aşază în tava de cuptor.
4. Se coc biscuiții 10 minute şi apoi se lasă să se răcească. Se ung cu miere încălzită.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ireal! Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC? Profesoara, reacție publică după ce a aflat rezultatele
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri