Ingrediente pentru biscotti cu fistic:

● 200 g făină

● 100 g zahăr

● 50 g unt
● un ou

● 125 ml lapte
● o linguriță esență vanilie
● 1 1/2 lingurițe praf de copt
● 100 g fructe roșii uscate
● 100 g fistic nesărat

1. La mixer se amestecă ingredientele uscate. Se adaugă untul și se amestecă pentru a obține un aluat nisipos în care se adaugă oul, laptele și esența.
2. Se transferă aluatul într-un castron, se pun fructele roșii și fisticul tăiat și se amestecă cu mâna. Se împarte aluatul în două și se modelează două salamuri.
3. Se coc în tava de copt tapetată cu hârtie, 30 de minute. Se scot, se feliază cele două salamuri de aluat, apoi se mai dă tava cu biscuiții tăiați încă 10 minute la cuptor, la foc mic, cât să se usuce puțin acești biscotti cu fistic.