– Pentru a păstra şi a folosi făina mai mult timp, aceasta trebuie depozitată în borcane sau cutii metalice. E bine să se şi aerisească din când în când şi să fie ferită de umiditate.
– Ouăle fierte se curăţă mai uşor, dacă în apa în care fierb, se adaugă o linguriţă de sare.
– Stafidele îşi recapătă imediat prospeţimea, dacă se opăresc cu apă uşor îndulcită cu zahăr.
– Pentru a verifica dacă ouăle sunt proaspete, se face următorul test: se pun ouăle într-un vas cu apă sărată. Dacă acestea se lasă la fund, înseamnă că sunt proaspete. Dacă plutesc, atunci trebuie aruncate, că nu mai sunt bune de consum.
– Atunci când tăiaţi un salam, suprafaţa bucăţii tăiate nu-şi va schimba
culoarea dacă o veţi acoperi cu o felie de lămâie.
– Sosul de roşii va avea un gust mai bun dacă puneţi o linguriţă de zahăr şi una de muştar.
– Pentru a se întinde uşor peste prăjitură, zahărul caramel se amestecă, în timp ce fierbe pe foc, cu o linguriţă de unt.
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)