Ingrediente
Pentru sos:
roşii
1. Boiaua, usturoiul, sarea şi
piperul se pun într-o pungă, se
adaugă aripioarele curăţate şi
se amestecă foarte bine. Apoi
se pun pe grătarul încins.
2. Între timp, pentru sos, ceapa
se pune la călit în ulei cu usturoiul
presat.
3. Se adaugă sucul de roşii,
mierea, zahărul, muştarul şi
sosul picant şi se lasă să dea un
clocot.
4. Se aduc la masă aripioarele
unse cu sosul picant.
Sursa foto: Shutetrstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri