► Ingrediente
► 4 ardei roşii pentru umplut
► 500 g păstăi de fasole
► 2 cepe
► 6 căței usturoi
► cimbru uscat și măcinat
► 6 roșii mari
► 2 ardei
► sare
► piper negru măcinat
► ulei de floarea-soarelui

► Preparare:
1. Se pune să fiarbă fasolea. Separat, se curăță ceapa, se taie solzișori și se călește în uleiul de floarea-soarelui.
2. Între timp, cei doi ardei și roșiile decojite se taie cubuleţe. Usturoiul se mărunţeşte.
3. În ceapa călită se adaugă roșiile și ardeii tăiaţi, fasolea fiartă tăiată mărunt, sare, piper și cimbru. Se călesc în continuare la foc mic. După ce a scăzut, se adaugă usturoiul.
4. Se spală și se taie ardeii. Se curăţă de seminţe şi se umplu cu compoziția de fasole. Se dă la cuptor să se rumenească.