Ingrediente:
de ardei dulce
1. Cele două tipuri de ceapă
se taie mărunt și se pun la
călit. După ce s-au înmuiat, se
adaugă carnea.
2. Se lasă să-și schimbe culoarea,
se adaugă pasta de ardei,
se amestecă, se potrivește de
sare și piper și se lasă pe foc
10 minute. Se dă apoi la răcit.
3. Ardeii se taie în două pe
lung și se curăță, se ung jumătățile
cu ulei și se așază în tava
de copt.
4. Se amestecă smântâna
cu toată carnea, se umplu
jumătățile de ardei și se dau la
cuptor pentru 20 de minute.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri