Ingrediente:

  • 8 ardei capia
  • 350 g carne tocată de curcan
  • o legatură ceapă verde
  • o ceapă
  • 2 lingurițe pastă
    de ardei dulce
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smântână
  • 1. Cele două tipuri de ceapă
    se taie mărunt și se pun la
    călit. După ce s-au înmuiat, se
    adaugă carnea.
    2. Se lasă să-și schimbe culoarea,
    se adaugă pasta de ardei,
    se amestecă, se potrivește de
    sare și piper și se lasă pe foc
    10 minute. Se dă apoi la răcit.
    3. Ardeii se taie în două pe
    lung și se curăță, se ung jumătățile
     cu ulei și se așază în tava
    de copt.
    4. Se amestecă smântâna
    cu toată carnea, se umplu
    jumătățile de ardei și se dau la
    cuptor pentru 20 de minute.

    Sursa foto: Shutterstock