► Ingrediente
► un kg ardei
►2 cepe roșii
►800 g piept de pui
►sare grunjoasă
►boia iute și dulce
►piper măcinat
►ulei de floarea-soarelui
►50 g unt
►cimbru uscat și măcinat
►frunze de ţelină pentru ornat
► Preparare:
1. Se feliază pieptul de pui. Se topește untul și se adaugă sare, piper și boia. Se amestecă bine și se ung bucățile de piept apoi se lasă la rece, acoperite cu folie de plastic.
2. Separat, se curăţă ceapa şi ardeii, se feliază şi se călesc în ulei de floarea-soarelui. Se condimentează cu boia, cimbru și piper. Se lasă să scadă.
3. Se pun feliile de piept de pui pe grătarul încins și, după ce s-au pătruns, se servesc împreună cu ardeii căliţi. Se ornează cu frunze de ţelină uşor opărite.
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ce s-a ales de sotul Israelei? Liviu Arteni si-a schimbat viata! Ce a ajuns sa faca? Tot gratie Israelei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri