Ingrediente:
● 10 ardei grași
● 20 linguri orez
● 1/2 piept de pui
● o legătură mărar
● o ceapă uscată
● o legătură ceapă verde
● 2 linguri smântână
● 300 ml borș ● sare
1. Carnea de pui se toacă împreună cu ceapa uscată.
2. Se adaugă orezul, verdeața, smântâna, ceapa verde și se potrivește gustul de sare.
3. Ardeii se curăță, se umplu și se așază în picioare într-un vas de fiert.
4. Se pune borșul, se completează cu apa și se lasă la cuptor pentru 45 de minute.
Dacă ești dornic să savurezi ceva bun, vezi această rețetă de ardei umpluti cu carne de pui. E demențială!
Sursa foto:Shutterstock
PARTENERIATE
Redactia.ro
După problemele cu drogurile, Fulgy a luat o decizie radicală! Ce face acum fiul Clejanilor
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)