► Ingrediente
► 4 ardei verzi
► 2 ardei capia
► 100 g mozzarella
► 250 g piept de pui fiert
► 2 ardei portocalii
► o lingură miere
► 2-3 linguriţe oţet balsamic
► sare
► piper
► 4-5 căţei usturoi
► 3-4 linguri ulei de măsline
► Preparare:
1. Ardeii verzi se taie jumătăţi şi li se scot seminţele. Se stropesc cu ulei de măsline şi se presară mozzarella rasă şi usturoi pisat. Se sărează şi se bagă câteva minute în cuptorul încins.
2. Separat, se curăţă ceilalţi ardei şi se taie cubuleţe.
3. Se călesc în ulei de măsline şi apoi se adaugă sare, piper, miere şi oţet balsamic.
4. Se scot jumătăţile de ardei din cuptor, se umplu cu ardeii înăbuşiţi şi pe deasupra se presară fâşii de piept de pui fiert.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri