► Ingrediente
► 2 vinete subțiri
►6 roșii
►o ceapă roșie
►300 g mozzarella
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►busuioc uscat și verde
►cimbru uscat
► Preparare:
1. Se spală vinetele, se șterg și se feliază. Se presară sare grunjoasă și se lasă să se scurgă într-o sită, apoi se rumenesc pe grătar.
2. În acest timp, se scoate mozzarella din saramură și se pune în sită să se scurgă. Se taie felii medii.
3. La final, se taie roșiile și se pregătesc turnulețele. Pe felia de vânătă se așază o felie de roșie, una de mozzarella și se acoperă cu altă felie de vânătă. Se condimentează cu sare, piper și se ornează cu cimbru uscat și busuioc verde.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri