Multe femei nu se pot bucura de începuturile unei relații frumoase din cauza acestor temeri. Atunci când vrei cu orice preț să-l cucerești, vei fi încordată. Temerile te fac să nu mai fii tu însăți sau chiar să faci lucruri care să-l îndepărteze. De aceea, dacă ai ști secretul prin care poți fi sigură că vei face relația să meargă ai fi mult mai relaxată.

Nu te mai întreba dacă o să meargă

Dacă nu ai încredere că relația va dura, sigur se va vedea asta. S-ar putea ca el să observe și să-și schimbe atitudinea față de tine. În schimb, dacă ești conștientă că ești o femeie care are multe de oferit și că îi vei putea face viața mai frumoasă omului de lângă tine, îi vei transmite mesajul că este un bărbat norocos și va încerca din răsptueri să nu te piardă.

Nu încerca să demonstrezi că ești femeia potrivită

O mare greșeală pe care o fac multe femei la începutul unei relații este că încearcă să demonstreze că sunt alegerea perfectă. Așa că se străduiesc prea mult să-l cucerească și, de multe ori, par false sau disperate. Dacă, în schimb, te bucuri de întâlniri și îți arăți adevărata față, el ar putea fi cucerit de tine. Ține minte și că perfecțiunea sperie. Așa că, dacă îți va vedea și defectele, va fi mai liniștit. Înseamnă că nu-i vei cere nici lui să fie fără greșeală. Dacă nu te va accepta, înseamnă că nu era cel de care ai tu nevoie și a fost bine că nu ai pierdut prea mult timp cu el. Mai devreme sau mai târziu, într-o relație ajungi să-l cunoști pe cel de lângă tine, cu bune și cu rele.

Sursa foto: ThinkstockPhotos