”M-ar fi deranjat dacă mi-ar fi spus că iese în oraș vineri seara și că va face sex cu câteva persoane. Astas m-ar fi deranjat 100%”, explică Mike Adkins, în vârstă de 32 de ani. Dar așa, e doar un job, explică el. Un job care pe el nu-l intimidează, așa cum s-ar întâmpla în cazul multor alîi bărbați.

”Cu suguranță e ceva diferit decât a fi recepționistă. Dar până la urmă o relație nu are nimic de-a face cu carierele celor doi”, mai spune el.

Inițial, când i-a fost prezentată Allie, nu a știut cu ce se ocupă. Apoi, recunoaște că a fost șocat. A trecut însă repede peste moment și apoi i s-a părut chiar interesantă situația. Atâta vreme cât sexul (în afara cuplului) e în interes profesional e în regula”, mai spune el.

Nu se uită la filmele în care joacă soția: ”O am pe ea lângă mine și nu simt nevoia”

Mike nu a fost niciodată la filmări cu Allie. Recunoaște că, la început, s-a uitat la câteva filmări cu Allie, dar curând și-a dat seama că trebuie să înceteze, pentru că această curiozitate nu avea să ducă la nimic bun.

”Pur și simplu vreau să le vad. O am pe ea lângă mine și nu simt nevoia”, explică Mike decizia.

”Cu siguranță oamenii ne privesc și își imaginează că organizăm orgii de proporții în dormitor. Nu e adevărat.

Ce vreau să spun e că viața noastră sexuală e bună, altfel nu am mai fi împreună”, declară și Allie.

În vârstă de 30 de ani, aceasta lucrează în industrie de opt ani, apărând în peste 350 de filme pentru adulți și câștigând mai multe premii.

Acasă, vorbesc despre muncă, însă nu atât de în detaliu cum fac alte cupluri, admit ei. Înainte de a pleca la job, Mike o întreabă pe Allie: ”Și, ce faci azi la muncă?”. Răspunsul vine: ”A, păi băiat-fată și fată-fată” – descrierea pe scurt a scenelor de sex care urmează să fie filmate.

Dacă în mod normal nu vorbesc despre munca ei, la finele zilei, Allie susține că îi mai povestește soțului câte ceva, atunci când consideră că e în avantajul ei.

Mike recunoaște că una dintre cele mai mari provocări a fost să-i spună mamei sale cu ce se ocupă iubita sa. N-a îndrăznit să o facă față în față și i-a lăsat un mesaj telefonic. Reacția mamei sale a fost: ”Ce bine că e asta! Credeam că e gravidă”.

Teste pentru boli venerice la fiecare 14 zile

Un aspect ciudat al vieții lor e însă faptul că Allie își face testele pentru boli venerice la fiecare 14 zile.

E clar că aventuroasa în cuplu e Allie. Și deși a fi actriță pormo e jobul ei, e unul care îi place.

”Eu îmi aleg partenerii. Îmi iubesc munca. Sunt foarte fericită și binecuvântată că am reușit să-mi fac o carieră din ceea ce-mi place să fac”, declară ea.

Prin viața ei au trecut mai ales bărbați care nu fac parte din industrie, ”civili”, cum le spune ea. Mai mult, o vreme a fost căsătorită cu un preot.

Vezi și Are 42 de ani și e mama a doi copii. Deși era o femeie religioasă și respectabilă a decis să se facă escortă de lux. Cum i-a explicat fiului ei de 10 ani ce face ea la muncă

Citește și:

Foto: Instagram