Vacanța cu prietenii  atunci când ai un partener. De ce ar fi bine să mergeți în gașcă

  • Vacanța cu prietenii îți poate mări opțiunile. Mai multe persoane au mai multe idei, așa că veți putea vedea mai multe obiective, găsi mai ușor acel loc de pe hartă sau descoperi lucruri interesante pe drum. Totodată, vă puteți despărți de ei pentru câteva ore pentru a beneficia de mai multă intimitate.
  • Ai cu cine să faci anumite activități pe care nu le agrează partenerul tău. Dacă soțul nu vrea să meargă la cumpărături, întodeauna vei găsi o tovarășă de shopping. În schimb, al tău se va relaxa la o bere cu ceilalți ”băieți” și nu te va mai bodogăni că stai prea mult să probezi rochii.
  • Cu ceilalți alături, este mai puțin probabil să apară certuri în cuplu. Amândoi vă veți purta mai bine, ceea ce va menține o stare pozitivă pe durata întregii excursii.

Citește și: Cum eviți o ceartă în vacanță

Vacanța cu prietenii. De ce NU ar fi bine să mergeți în gașcă

  • De multe ori, este mai puțin complicat să călătorești ca pereche și nu în grup. De exemplu, este mai ușor să găsești locuri de cazare sau o masă de două persoane într-un restaurant aglomerat. Nu mai vorbim că vă puteți pune mult mai ușor de acord asupra destinației și obiectivelor pe care vreți să le vizitați.
  • Mulți oameni, multe păreri. De aceea, va fi greu să stabiliți lista obiectivelor de văzut fără ca cineva să nu aibă ceva de comentat. Încercați, pe cât posibil, să vă retrageți din când în când pentru a vă urmări propria agendă.
  • Personalitățile dificile tot vor ieși la iveală și vor încerca să le facă altora vacanța un chin. Ai grijă cu cine pleci la drum. Totodată, în anumite cazuri, poate părea că un conflict s-a aplanat, dar consecințele să apară când vă întoarceți acasă. Toată lumea din grupul vostru își va aminti de ”acel moment” sau chiar, după excursie, relațiile dintre prieteni să se răcească.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com