După stresul acumulat cu organizarea nunții, luna de miere este o modalitate foarte bună de a vă relaxa și petrece timp de calitate cu partenerul.

Luna de miere ar trebui să fie o vacanță de neuitat, cu momente unice.

Soțul tău și cu tine aveți planuri de vacanță diferite

Unde pleci în luna de miere. Cum alegi locul de vis

1. Vrei să te relaxezi sau vrei acțiune și aventură?

Aceasta este o întrebare importantă. Ce așteptați de la luna de miere și ce fel de activități doriți să faceți? Ce vă interesează?

În mod tipic, luna de miere este petrecută în locuri exotice, unde puteți să vă relaxați lângă piscină și să beți cocktailuri, dar aceasta nu este ideea fiecărui cuplu de distracție.

Indiferent dacă vă bucurați de schi, de mersul pe jos, de alpinism sau chiar de voluntariat pentru a-i ajuta pe cei săraci, puteți crea o călătorie memorabilă făcând ceea ce vă place.

2. Bugetul

Nunta poate fi o afacere scumpă, deci alocarea unui buget pentru luna de miere este vitală.

Odată ce ați decis ce fel de vacanță vă doriți, fie că este vorba de relaxare, voluntariat, răsfăț sau acțiune și aventură, va trebui să găsiți o locație unde puteți face ceea ce doriți în bugetul stabilit.

Dacă amândoi iubiți zăpada, dar Elveția nu se încadrează în intervalul de prețuri, va trebui să vă uitați la un alt loc mai accesibil.

Uneori cuplurile sunt dezamăgite de faptul că nu își pot permite luna de miere de vis în cele mai scumpe locuri.

Nu trebuie să fii dezamăgit – există multe locuri fantastice care pot fi găsite în țara ta.

Faceți puțină cercetare și pe internet, veți găsi multe locuri interesante.

Unde și-au petrecut luna de miere prințul Harry și Meghan Markle

3. Vorbiți cu o agenție de voiaj

În timp ce acest lucru ar putea părea ca ultimul pas pentru a vă organiza luna de miere, este într-adevăr unul dintre cele mai importante.

Discutați interesele cu agentul și discutați despre felul în care doriți să călătoriți. Apoi, spuneți-i bugetul.

Agentul vă va putea sfătui cu privire la opțiunile disponibile și chiar vă va oferi broșuri cu privire la posibilele destinații.

Temperatura influențează fertilitatea?

4. Cercetați aceste destinații

Acum că știți ce fel de lună de miere doriți, aveți bugetul stabilit și ați vorbit cu agentul de turism, depinde de voi să decideți.

Țineți minte timpul anului în care veți călători și verificați detalii cum ar fi vremea, sărbătorile legale și festivalurile.

Acestea din urmă pot crește prețul de cazare sau pot fi greu de găsit.

Aruncați o privire pe internet pe site-urile care promovează destinațiile alese – ce fel de alte activități oferă? Piscine, masaj, mașină, etc.

După ce urmați toate aceste sfaturi, ar trebui să vă aflați pe drumul spre alegerea unei destinații de vis pentru luna de miere, dar și pentru cea mai specială călătorie din viața voastră.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto