Un bilet la loterie costă doar 10,50 lire sterline, iar excentricul miliardar e convins că va vinde măcar 500.000 de bilete până la 30 noiembrie 2018, data la care se va stabioli câștigătorul. Nouă persoane vor avea ocazia să caștige câte 10.000 de lire sterline.

Vrea să se distreze

Întrebat de ce nu a optat pentru vânzarea casei, mai ales că e vorba despre o vilă cu patru dormitoare, care vine la pachet cu o grădină de 10 acri, un teren de golf, piscină încălzită și sală de gimnastică, afaceristul a recunoscut că voia să se distreze.

În plus, a mai spus el, din fiecare bilet de loterie vândut 2 lire sterline vor merge la fundații caritabile.

Cei care vor participa la loterie pot câștiga, pe lângă casă, Rolls Royce și toate acareturile, și un tractor, ba chiar și un ATV. Mai mult, vor primi ”la pachet” grădinarul, o menajeră și suma de 50.000 de lire sterline. Salariile grădinarului și menajerei vor fi acoperite pentru o perioadă de un an.

În afara celor patru dormitoare, vila are și o sufragerie, o bibliotecă, o cameră cu bar și zonă de distracție, o terasă acoperită dotată cu zonă pentru grătar. Vila dispune și de pivniță și o cramă. Proprietarul nu va lua cu el cele câteva sute de vin vechi.

Casa va fi pregătită să-și primească noii stăpâni imediat, pentru că toată mobila și aparatura vor rămâne pe loc. Milionarul și soția sa vor lua cu ei doar hainele, fotografiile și cele câteva amintiri.

Casa din Tiverton se află într-o zonă mirifică și nu a fost nicio dată scoasă la vânzare până acum. A fost construită chiar de către cel care o scoate la concurs, în anii 90.

Vezi și Povestea uluitoare a unui multimilionar care trăiește de 20 de ani singur pe o insulă pustie. Ce l-a determinat să ia această decizie

Citește și:

Foto: Pixabay