Femeia, pe nume Mariam Nabatanzi, și-a adus pe lume copiii acasă, cu excepția ultimului, potrivit Nairobi News.  Aceasta a fost nevoită să nască prin cezariană la un spital local.

Aceasta a adus pe lume patru seturi de tripleți și trei seturi de cvadrupleți și gemeni. Cel mai mare copil al ei are 23 de ani și cle mai mic doar patru luni. Zece dintre copii sunt fete, iar restul de 28 băieți.  Mariam a declarat că părinții ei i-au găsit un soț, când avea doar 12 ani, în 1993, un bărbat, în vârstă de  40 de ani. „Nu știam că mă mărit. Veneau acasă oameni și aduceau lucruri pentru tată. Când aceștia trebuiau să plece, am crezut că îmi conduc mătușa să plece, însă ea m-a dat unui bărbat. Soțul meu era poligam cu mulți copii din relațiile anterioare de care eram obligată să am grijă, pentru că soțiile lui erau împrăștiate peste tot. Era foarte violent și mă bătea de câte ori avea ocazia, chiar și când îi sugeram ceva și nu îi plăcea ideea”, a declarat femeia pentru Mariam Nabatanzi.

În 1994, la doar un an de la căsătorie, când avea 13 ani, ea a născut gemeni. Doi ani mai târziu a adus pe lume tripleți, iar după un an și șapte luni a născut cvadrupleți.

Mariam Nabatanzi trăiește în satul Kabimbiri, situat la aproximativ 50 de kilometri nord-est de capitala Kampala.

Femeia se chinuie să își crească copiii, în condițiile în care nu primește nicio asistență financiară din partea tatălui lor.

Politicienii din district au mobilizat fonduri guvernamentale pentru a-i oferi lui Nabatanzi semințe de porumb pentru a le planta, a adăugat el.

“Sper că voi reuși să-mi trimit toți copiii la școală pentru că toți au aspirații mari. Vor să devină doctori, profesori sau avocați. Vreau să-i ajut să-și împlinească visele, pentru că eu nu am reușit”, a mai spus mama.