A avut motivele lui să te ceară de nevastă. Iar faptul că vrea să se despartă de tine poate veni ca un fulger și să te ia pe nepregătite. Totuși, gândul nu i-a venit deodată, ci a apărut în timp, din cauza nemulțumirilor acumulate.

Îl cicălești tot timpul

Nu încerca să-l schimbi, acceptă-l așa cum este. Evită să dramatizezi orice mică problemă și să-l întâmpini mereu cu o „avalanșă” de reproșuri. Cu asemenea atitudine nu faci decât să-i diluezi personalitatea. Dă-i șansa să devină important și vei avea un partener atent și mulțumit de sine. Pisălogeala nu face casă bună cu o relație armonioasă. Nu-l sufoca cu „predicile” și atunci o să ai și parte de tandrețe.

Monotonia din dormitor

În spațiul intim nu e loc pentru complexe, inhibiții, jenă, sfială, rușine sau altele ca ele. Bărbații adoră femeile cu personalitate. Pune-ți în valoare, cu multă convingere, propria strălucire și îl vei atrage din nou ca un magnet. Pregăteste câteva surprize și arată-i că poți să reaprinzi flacăra pasiunii.

Nu mai ai grijă de tine

Problemele zilnice, treburile, rutina te pot determina să ai mai puțin grijă de modul în care arăți. Poate că nu mai dai mereu pe la coafor, cum făceai altădată, nu ți-ai mai cumpărat haine noi, ți-ai cam neglijat silueta și fii sigură că el va simți negreșit schimbarea. Așa că, ai grijă de tine și fii foarte atentă la detalii. Recapătă-ți prospețimea și, cu siguranță, nu va trece neobservată.

Sursa foto: 123rf.com