Vecinii au rămas înmărmuriți de gestul plin de cruzime al bărbatului, iar când i-au cerut explicații el a explicat că s-a săturat de caracterul combativ al bătrânii, care e mereu pusă pe harță. Bărbatul a luat-o pe bătrânică, a dus-o la gunoi și a lăsat-o pe jos lângă tomberoane.

Citește și: Are 42 de ani și e mama a doi copii. Deși era o femeie religioasă și respectabilă a decis să se facă escortă de lux. Cum i-a explicat fiului ei de 10 ani ce face ea la muncă

Explicația ginerelui este halucinantă

Martorii spun că femeia a încercat să se întoarcă în casă, dar nu a reușit pentru că nu se poate deplasa. Indignați, vecinii au chemat poliția și asistența socială, însă nu au avut ce să-i facă bărbatului pentru că nu a pus cu nimic în pericol viața soacrei, care e veterană de război. Bătrâna, care plâgnea în hohote a spus că nu știe de ce ginerele ei a recurs la un asemenea gest pentru că nu s-a certat cu el și nu l-a supărat cu nimic.

Însă, bărbatul s-a întors după câteva ore după soacră și a luat-o înapoi în casă și le-a spus oamenilor legii că a încercat astfel să o educe, pentru că s-a săturat de certurile ei cu fiica ei. Potrivit ziarul.md, vecinii susțin că bătrâna vrea la azil, dar ginerele și fiica o țin acasă, deoarece primește o pensie bună.

Citește și: