Târgul Ghidul Miresei 26-28 mai 2017, târgul de nunți al verii la Romexpo

Sute de expozanți cu mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie, inele și verighete, idei pentru decorul de nuntă, servicii foto-video, muzică, accesorii… toate sunt pregătite pentru Mirii Anului 2017.

Târgul Ghidul Miresei mai 2017

Miri din toată țara și din străinătate vin la Târgul Miresei din Capitală pentru oferta bogată de aici în ce privește nunta de vis.

De ce să mergi la un astfel de târg

-găsești sute de firme cu mii de oferte, toate adunate din întreaga țară, pentru orice gusturi și bugete. Scutești timp și descoperi o imensă varietate în același loc!

-ai parte de reduceri și oferte speciale pe perioada târgului, sau pe bază de vouchere chiar și după încheierea evenimentului

-beneficiezi de consiliere gratuită de la specialiștii din toate colțurile țării, de surse de inspirație și de aflarea ultimelor tendințe.

Tombola cu premii

Viitorii miri au parte de reduceri și oferte speciale pe toată perioada târgului și pot beneficia de consultanță gratuită de la specialiști din toate colțurile țării.

În plus, va fi organizată și o tombolă cu premii în valoare de 26.000 lei pentru vizitatorii ce pot câștiga printre altele: rochie de mireasă de la A Style, costum mire de la Christian Tailoring, inel de logodnă 3 D din aur si diamante de la Valmand, program complet muzică populară și de petrecere oferit de Taraful Vrânceni, dar și alte premii necesare unei nunți.

În deschiderea târgului, vineri începând cu ora 12, stilista Adina Buzatu prezintă cele mai noi tendințe în materie de costume de ceremonie.

Locul modelelor va fi luat de vedete masculine din showbiz.

Program Târgul Miresei mai 2017, Romexpo

26 mai (vineri), între orele 10.00 și 19.00

27 mai (sâmbătă), între orele 10.00 și 19.00

28 mai (duminică), între orele 10.00 și 17.00.

Bilete

Pretul biletului este 20 LEI și este valabil întreaga zi. Biletele se achiziționează direct la intrarea în CUPOLĂ.

Atenționări speciale

ATENTIE! NU achiziționati bilete de la vânzători ambulanți

ATENTIE! NU achitați nimănui parcarea în avans!

Organizatorul NU vinde (și NU accepta) bilete decât la intrarea fizică în Cupolă.

Parcarea se achită doar la automatele de plată ROMEXPO, la ridicarea barierei.

Biletele cumpărate nu pot fi înlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită.

Târgurile Ghidul Miresei sunt recunoscute pentru dimensiunea lor și numărul record de viitori însurăței care calcă pragul fiecărei ediții ale evenimentului!

Un record de peste 26.000 de vizitatori la o suprafață de expunere de aproape 10.000 de mp cu sute de firme din domeniu, o lista impresionantă de vedete prezente la târg în calitate de expozanți sau invitați, oferte speciale și reduceri dedicate evenimentului, acestea sunt, statistic vorbind, performanțele care recomandă marca Ghidul Miresei pe piața organizatorilor de târguri de nunți.

În parteneriat cu Romexpo, organizăm începând din 2011 trei ediții anuale de târg (iarnă, primăvară și toamnă) pentru a pune la dispoziție spațiul perfect de întâlnire dintre viitori miri și cei care îi vor ajuta să-și organizeze evenimentul așa cum au visat.

Sursa foto